Catering - gespecialiseerde toko

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen
Toko Veenendaal

Indische catering

Voor iedere bijzondere gelegenheid is Toko Veenendaal de aangewezen partij om uw party of bijeenkomst van extra allure te voorzien door het verzorgen van de catering.

Lekkere snacks, gewiekste Indische hapjes of een complete Indische rijsttafel? Toko Veenendaal maakt er werk van om uw party of bijeenkomst extra op te luisteren met de meest smaakvolle snacks en gerechten.

Graag overleggen we met u de mogelijkheden om uw party of bijeenkomst te voorzien van de bijzondere kant uit de Indische keuken.

Ook voor catering gebruikt Toko Veenendaal uitsluitend de meest gezonde, verse ingrediƫnten.

Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal

Iets te vieren?

Iets te vieren? Toko Veenendaal verzorgt voor u de presentatie van lekker en bijzondere hapjes! Een lekkere sateh? Een Indische barbecue? Of zelfs een complete Indische rijsttafel behoort tot de mogelijkheden.

Toko Veenendaal is ervaren in de verzorging van uw party. Of het nu gaat om 10 personen of een wat groter feest tot enkele honderden personen? Toko Veenendaal zorgt voor uw succes.

Indien u wenst toveren we uw feest om naar Indische sferen; inclusief traditionele klederdrachten van onze medewerkers.

Geen feest of party is ons te klein of te groot. Toko Veenendaal kan alles aan en overlegt graag met u over de mogelijkheden.

Bel voor info: 0318-762762

Toko Veenendaal