Toko Veenendaal; gespecialiseerd in lekkere dingen

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen

Over Toko Veenendaal

Toko Veenendaal is een ruim bemeten toko (winkel) waar je met plezier je Indonesische, maar ook Aziatische en Surinaamse boodschappen doet.
De Toko is sinds september 2011 gevestigd aan het begin van de Prins Bernhardlaan (bij het Zwaaiplein) en mag zich sinds de opening verheugen in een sterk groeiende belangstelling van liefhebbers van de Aziatische keuken.

De groei is de afgelopen tijd zo sterk toegenomen, dat begin 2014 werd besloten om te kiezen voor een grotere ruimte om de Aziatische keuken in Veenendaal verder te voorzien.
Gelukkig was het naastgelegen beschikbaar; een ruimte die ééns zo groot is dan de eerdere ruimte.

De eigenaren van Toko Veenendaal, Mark van Tellingen en Liz Lowaer, hebben van de nieuwe ruimte een prachtige, ruim ingerichte Toko gemaakt. Voor de vele klanten is het hier prettig toeven.


Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal

Uitgebreid assortiment

Toko Veenendaal heeft in de grotere ruimte nu een prachtig evenwichtig Aziatisch assortiment kunnen samestellen. In een ruime opzet worden de Aziatische producten gepresenteerd. Voor in de Toko is een ruim kassablok geplaatst en midden in de ruimte zijn de schappen met Aziatische ingrediënten te vinden. Ook de grote verscheidenheid aan Aziatische dranken zijn hier ondergebracht. Achter in de Toko, nabij de open keuken, tref je het diepvrieseiland met een grote verscheidenheid aan diepvriesproducten.

Meer naar voren, tegenover de kassa zijn de fraai verzorgde buffetvitrines geplaatst met tal van Aziatische snacks en Indonesische maaltijden. Aangrenzend aan de buffetvitrines is een gezellig zitje gerealiseerd. Hier kunt u desgewenst iets drinken, maar ook uw Indonesische maaltijd of snack gebruiken.
Het geheel van Toko Veenendaal is op deze manier evenwichtig ingericht en voor de liefhebber van Aziatische producten is het hier gezellig en sfeervol vertoeven.

Toko Veenendaal