Toko Veenendaal - gespecialiseerd in Aziatische boodschappen!

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen
Toko Veenendaal

Toko Veenendaal

Toko Veenendaal is een ruim bemeten toko (winkel) waar je met plezier je Indonesische, maar ook Aziatische boodschappen doet.
De Indonesische keuken kent heel veel gerechten en recepten en Toko Veenendaal ligt aan de basis van uw menu wensen.

Het assortiment van de toko is veelzijdig; gericht op de diversiteit van de Aziatische keuken. Veel verse ingrediƫnten zijn bij Toko Veenendaal beschikbaar om op authentieke wijze uw Aziatische gerechten te bereiden.

Met ons grote assortiment aan Aziatische producten voorzien we vooral in ingrediƫnten voor de Indonesische keuken, maar ook de diverse Afrikaanse keukens, de Japanse keuken, de Thaise keuken, de Surinaamse keuken en de Chinese keuken.

Bel ons gerust: 0318-762762

Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal
Toko Veenendaal

Eten of drinken in de Toko

Kopje koffie? Frisdrankje? Lekkere snack erbij? Tot aan een complete Indonesische maaltijd is het mogelijk uw aankoop in Toko Veenendaal direct te nuttigen. Grenzend aan de buffet vitrines hebben we een gezellig zitje ingericht waar u in ontspannen sfeer kunt genieten van een drankje, snack of maaltijd.

Vanaf uw tafeltje heeft u een prettig uitzicht op het geheel nieuw ingerichte Zwaaiplein en de Prins Bernhardlaan.

In Toko Veenendaal zijn vitrines ingericht met warme en koude snacks, en tal van Indische gerechten voor het samenstellen van een uitgebreide Indische maaltijd.

Heeft u bijzondere wensen? Geen enkel probleem. In Toko Veenendaal overleggen we graag met u de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en optimaal kunt genieten van het lekkers dat we te bieden hebben.

Toko Veenendaal